OTRIVIN helpt het hele gezin bij een verstopte neus

De dagen worden korter en het weer wordt guurder. Dit kan van invloed zijn op de gezondheid van je neus. Je neus speelt namelijk een belangrijke rol in het filteren van virussen en bacteriën. Elke keer dat je ademhaalt filtert je neus namelijk de lucht die je in ademt. Zorg daarom goed voor je neus als natuurlijk filter. Otrivin* biedt een oplossing voor het hele gezin, voor elke dag in het jaar.

Voor je verstopte neus
Speciaal voor mensen die last hebben van een verstopte neus zijn er de Otrivin Xylometazoline varianten. Deze neussprays openen je verstopte neus snel, namelijk al binnen 2 minuten en dit effect houdt tot maar liefst 12 uur lang aan. Ideaal om vrij te kunnen ademen en daardoor kan dit helpen om ’s nachts goed te kunnen slapen. Speciaal voor kinderen is er Otrivin voor Kinderen, een neusspray met een aangepaste hoeveelheid XylometazolineHCL 0,5mg/ml**.

Dagelijkse verzorging
Omdat je neus een belangrijke rol speelt als beschermende filter tegen vervuiling, allergenen en virussen en bacteriën is het belangrijk om je neus goed te verzorgen. Door het reinigen van je neus spoel je vuil uit je neus weg, waardoor je neus optimaal zijn werk kan doen. De neussprays op basis van zout mag je elke dag gebruiken.

Ook voor de allerkleinste
De kleine neusjes van baby’s verdienen speciale milde aandacht en daarvoor heeft Otrivin een oplossing. Baby’s kunnen hun neusje nog niet zelf snuiten, maar ze kunnen wel tot wel 7 keer per jaar verkouden worden. Help je baby om goed adem te kunnen halen door het neusje in twee stappen te reinigen. In stap 1 bereid je het neusje voor door bijvoorbeeld slijm en korstjes zachter te maken, dit kun je doen met Otrivin Baby zoutoplossing en in stap 2 zuig je overtollig slijm weg met de Otrivin neusjesreiniger applicator.

*Otrivin Otrivin (XylometazolineHCl) en Otrivin Duo zijn geneesmiddelen, lees voor gebruik de bijsluiter. Otrivin Zoutoplossingen en Otrivin Baby zijn medische hulpmiddelen, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

** Niet te gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

PM-NL-OTRI-21-00043
KOAG-KAG-nr. 309-0721-9612

Deel op social media