De perfecte BENECOS manicure - Stap voor stap!

Met de benecos nagelverzorgingsproducten kun je eenvoudig thuis de perfecte manicure uitvoeren.

We hebben hier een stapsgewijze handleiding voor je samengesteld - voor mooie handen:

 

  1. BASIS

De basis van een goede manicure zijn schone, vetvrije nagels. Dus begin met het wassen van je handen met zeep en lauw water. Als de oude nagellak nog moet worden verwijderd: geen probleem met de benecos Soft Nail Polish Remover!

  1. VORM

De vorm is belangrijk - met de benecos Manicure Sticks van berkenhout en de benecos Nail File van schuurpapier is het een fluitje van een cent! Met het platte uiteinde van de manicurestokjes kun je de nagelriem terugduwen, met het puntige uiteinde kun je je nagels reinigen. De grovere kant van de vijl brengt je nagels in vorm en corrigeert oneffenheden, de fijnere kant sluit ze af en maakt de toppen glad.

  1. HELDERHEID

Als basislak is de benecos Kaolin Nail Repair met witte klei geschikt. Het bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten en is speciaal geschikt voor geribbelde, oneffen nagels. De ademende en waterdoorlatende formule maakt de nagels glad en bereidt ze perfect voor op de manicure - voor een schone, zijdezachte afwerking! Als je liever een "klassieke" base coat gebruikt, is de benecos 20-FREE Nail Polish Crystal de juiste keuze voor jou.

  1. KLEUR

Kies jouw favoriet uit het uitgebreide assortiment van verschillende benecos 20-FREE nagellakken. Naast de nieuwe pastelkleuren Cotton Candy, Lovely Lavender en Sage Green, hebben we ook veel nude- en roodtinten om uit te kiezen. Veeg voor het aanbrengen altijd het kwastje af aan de hals van de fles om te voorkomen dat er te veel nagellak op de nagel komt. Begin in het midden bij de nagelriem, dan één streep naar links en één naar rechts. Na ongeveer 5 minuten droogtijd kun je een tweede laag aanbrengen als je een intenser kleurresultaat wilt. Nog eens 5 minuten later geef je je nagels met de transparante nagellak Crystal de finishing touch, hij zorgt ook voor een langere houdbaarheid.

  1. VERZORGING

Ten slotte verzorg je je handen met een van benecos handcrèmes voor een zijdezachte touch. Hier kun je kiezen tussen verschillende benecos Natural Basics handcrèmes of de benecos for men Hand Cream Gentle Hands met biologische lavendelolie.

Pssst: Als je last hebt van broze, splijtende nagels, is de water- en luchtdoorlatende benecos Nail Hardener met voedend bamboe-extract precies wat je nodig hebt. Het voedt en versterkt je nagels, helpt ze harder en resistenter te maken en geeft een subtiele glans. Tests bevestigen dat de dikte van de nagelplaat na regelmatig gebruik toeneemt en dat de nagelmatrix groter wordt.

 

Deel op social media