RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex

Wat is collageen? Hét schoonheidsgeheim waar iedereen het over heeft.

Collageen is een belangrijk eiwit in je lichaam wat zorgt voor algehele stevigheid en elasticiteit. Het zit in de structuren die je lichaam bij elkaar houdt zoals in botten, gewrichten, kraakbeen, spieren, pezen, maar ook in je huid! Hier is het een belangrijk onderdeel tegen huidveroudering.

Collageen in je huid

Je huid bestaat uit verschillende huidlagen. De opperhuid is de huidlaag die je vanaf de buitenkant ziet. De lederhuid is de huidlaag die hieronder volgt en deze bestaat voornamelijk uit collageen.

Collageen is een belangrijk structureel component in de strijd tegen huidveroudering. Het houdt de huid stevig en elastisch en zorgt ervoor dat het er fris en jong uit blijft zien. Een jonge huid bestaat voor maar liefst 80% uit collageen. Dit is dan ook de reden dat een jonge huid er nog fris en stevig uitziet.

Ons lichaam maakt collageen aan, maar deze productie kan helaas al afnemen na het 25e levensjaar. Hierdoor verslapt je huid en ontstaan er steeds meer rimpels.

Collageen toevoegen aan je huidstructuur

Collageen toevoegen aan je huidstructuur zal helpen bij het verminderen van huidveroudering. Hierbij kun je denken aan een mooie en stevige huid met minder rimpels en fijne lijntjes. Ook draagt het bij aan meer haarvolume en sterkere nagels.

Het is aan te raden vanaf je 25e levensjaar extra collageen in te nemen door middel van een beautysupplement. Ook op latere leeftijd, bijvoorbeeld 65+, zul je hier nog veel baat bij hebben.

Beautysupplement: RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex

Een erg geliefd beautysupplement is het RevitalTrax Anti-Aging Collageen Complex. Dit is een beautysupplement in poedervorm met 5000 mg gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden, 100 mg Ester-C®, 10 mg Zink en 2 mg Biotine. Dagelijks kun je dit mixen door een warme of koude drank, kwark, yoghurt of smoothie.

De resultaten zijn wetenschappelijk onderbouwd:

  • Het is bewezen dat VERISOL® collageen de huid van binnenuit voedt en de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Het vermindert rimpels en fijne lijntjes en helpt de huid er stralender uit te zien. Het maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.
  • Biotine ondersteunt de conditie van het haar, helpt het haarvolume te verbeteren en draagt bij aan stevig en glanzend haar.
  • Ester-C® (ontzuurde vorm van vitamine C) draagt bij aan de vorming van collageen, helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht, ondersteunt de botten en speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen.
  • Zink helpt bij het gezond houden van de huid, is goed voor nagels en zorgt mede voor een goede weerstand.

Dit is een clean label product. Dat wil zeggen dat er geen suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of andere additieven zijn toegevoegd. Het bevat 100% pure ingrediënten.

Het speciale VERISOL® collageen

VERISOL® is ontwikkeld door de Duitse farmaceut GELITA. Het is een gehydrolyseerd collageen type 1 wat bestaat uit natuurlijke bioactieve collageen peptiden die speciaal zijn ontwikkeld om de huid van binnenuit te verzorgen en verjongen.

De kwaliteit van collageen is afhankelijk van de gemiddelde molecuulgrootte. Gehydrolyseerd collageen bestaat uit zeer kleine peptiden met een laagmoleculair gewicht. De molecuulgrootte van de collageen peptiden van VERISOL® zijn 2.000 Dalton. De gemiddelde molecuulgrootte van een collageenpeptide ligt tussen 3.000 en 5.000 Dalton. De gehydrolyseerde peptiden van VERISOL zijn dus nog kleiner gemaakt. Door dit lage molecuulgewicht is het licht verteerbaar en wordt het gemakkelijker geabsorbeerd en gedistribueerd in het lichaam.

 

Deel op social media