LENTE - Een nieuwe lente, een nieuw begin met Searoop

De lente is misschien wel het mooiste jaargetijde omdat alles dan nog een belofte in zich draagt en iedereen weer naar buiten gaat.

De natuur ontspringt, de bloesem bloeit en het is genieten van een voorjaarszonnetje. Tijd voor gezond en lekker eten met bijvoorbeeld voorjaarssalades, Zeeuwse kreeft, rabarber en diverse soorten fruit. Een mooie tijd om het leven te vieren met een lekker drankje met een van de zes, bijzondere smaken Searoop. Door het gebruik van versgeperste biologische appels, duinkruiden en botanische kruiden heeft deze Zeeuwse biologische limonadesiroop intense, extra gelaagde smaken. Daarnaast bevat Searoop tot 50% minder suiker dan andere siropen of frisdranken en is het 100% vegan..

Daarom is het niet alleen lekker in een mocktail maar past ook goed in een cocktail of een punch. Dat is altijd feestelijk en lekker.

Maak eens een Punch met Searoop Rabarber, zeekraal en zeevenkel. Mix witte wijn, bruiswater en Searoop Rabarber in een mooie kan en voeg er een fijn gesneden Zeeuws appeltje en stukjes Zeeuwse peer aan toe. Maak het extra feestelijk met wat blauwe bessen erin en aarzel niet om ook je eigen favoriete fruit eraan toe te voegen. Ga je voor de ‘no-low’ versie, voeg er dan alleen bruiswater aan toe.

Je kunt hiervoor trouwens ook heel goed de Searoop Zwarte bes, Lavendel, Roos gebruiken!

 

Deel op social media