RABENHORST HEALTH RANGE

Met goedgekeurde gezondheidsclaims!

Onlangs heeft Rabenhorst vier prachtige functionele, gezondheidssappen geïntroduceerd. Deze hoogwaardige premium vruchtensappen met belangrijke vitaminen en mineralen zijn niet alleen heerlijk van smaak maar zorgen ervoor dat plezier en gezondheid in harmonie zijn. De gezondheidsclaims van deze vier sappen zijn goedgekeurd door de Keuringsraad.

 

Rabenhorst Innerlijke Schoonheid.

Een multivruchtensap met rozenblaadjes essence, biotine¹², niacine¹ en zink¹²³. Belangrijke vitaminen en zink ondersteunen de schoonheid van binnenuit. Niacine draagt bij tot de instandhouding van een mooie huid¹, biotine ondersteunt de instandhouding van mooi haar² en zink draagt bij tot de instandhouding van sterke nagels³.

Rabenhorst Welzijn.

Een multivruchtensap met hibiscusbloemen essence, ijzer¹², vitamine C², B6¹² en B12¹². Ondersteunt de vorming van rode bloedcellen¹ en het energieniveau².

Rabenhorst Celbescherming.

Een multivruchtensap met echinacea essence, zink en vitamine C. Vitamine C en zink dragen beide bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Ze helpen ook de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Rabenhorst Goed voor de Gemoedstoestand.

Een multivruchtensap met passiebloemkruid essence, magnesium¹² en vitamine B6¹². Goed voor de leerprestatie¹² en het geheugen¹². Magnesium en vitamine B6 dragen bij tot een normale energiemetabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

 

Deel op social media