HeltiQ, jouw eerste hulp in de vakantieperiode

Neem je je auto mee naar je vakantieland? Dan is het raadzaam om voor vertrek te controleren of dit land de aanwezigheid van een volledige en complete verbanddoos verplicht stelt, dit om problemen met de lokale autoriteiten te voorkomen. Bij de volgende landen is het hebben van een verbanddoos in de auto verplicht:

België, Duitsland, Hongarije, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Slovenië, Slowakije, Tsjechië en Turkije.

VERBANDDOOS ONDERWEG

Ga je met de auto, de boot, de caravan of de camper op vakantie? Neem dan de kartonnen HeltiQ Verbanddoos Onderweg mee. De verbanddoos onderweg is vervaardigd van stevig karton dat op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. De inhoud bestaat uit een standaard uitrusting inclusief een aantal steriele producten, waarmee je prima in staat bent om eerste hulp te verlenen bij ongelukjes onderweg zoals bijvoorbeeld, open wonden, kneuzingen, verbranding of onderkoeling.

 

WEGWERPWASHANDJES

HeltiQ Wegwerpwashandjes bieden gemak en optimale hygiëne voor zowel thuis als onderweg.
Je kan de wegwerpwashandjes gebruiken voor vieze kinderhandjes of als opfrissing tijdens het kamperen of na het sporten. Doordat je de wegwerpwashandjes na het gebruik weggooit hoef je de washandjes niet meer uit te wassen. HeltiQ Wegwerpwashandjes zijn royaal van formaat, voelen zacht aan op de huid, hebben een groot absorberend vermogen en zijn ongeparfumeerd. Verkrijgbaar in 20 of 50 stuks.

 

EERSTE HULP SET

De HeltiQ Eerste Hulp Set bevat producten om dagelijkse ongelukjes zoals bloedende wonden, schrammen of schaafwonden snel en verantwoord te behandelen en te verzorgen. De producten, waaronder ook een aantal steriele producten zitten in een compact en handzaam tasje. De set is makkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit, bij buiten(sport)activiteiten op de fiets, in de koffer en/of backpack, in de rugzak of gewoon voor thuis.

Wil je voor op vakantie wel een eerste hulp set mee maar heb je hem liever iets compacter? Kies dan voor de HeltiQ Eerste Hulp Kit.

Ga je op vakantie met de caravan en heb je liever een complete en duurzame verbanddoos? Kies dan voor de kartonnen Verbanddoos Onderweg

 

WIJ WENSEN JULLIE EEN FIJNE, ONTSPANNEN EN ZORGELOZE VAKANTIE TOE!

 

 

Deel op social media