Nieuwe merken en producten in ons assortiment.

We hebben weer diverse mooie nieuwe producten in ons assortiment opgenomen, varierend van suikervrije, biologische chocola, schoonmaakdoekjes voor je intiemste delen, tot essentiële oliën en natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten.

Heb je vragen? We helpen je graag in een van onze winkels of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

FUNKY FAT FOODS!

Hello Energy, ByeBye Sugar Spikes!

 

Funky Fat Choc! De enige suikervrije, biologische chocolade, verrijkt met MCT’s. Deze overheerlijke chocola­derepen bieden optimale energie zonder je bloedsuiker te laten pieken.

Het volgen van een gezonde leefstijl heeft eindeloze voordelen die niet alleen onze voeding beïnvloeden, maar ook onze energie, slaap, seksuele drive, geest, fitness en nog veel meer!

Bovendien dragen functionele ingrediënten zoals MCT’s bij aan o.a.:

- Stabilisatie van de bloedsuikerspiegel

- Verbetering van de mentale helderheid en focus

- Langdurige energie en prestaties

- Gewichtsverlies en gewichtsbeheersing

- Het voorkomen van trek in suiker

 Funky Fat Food 3luik 

 CHILLY

Mijn intimiteit mijn Chilly.

Ken je de wasemulsie en doekjes van Chilly ? Deze zijn speciaal ontwikkeld om je meest delicate lichaamsdelen goed te verzorgen. Gemaakt voor langdurige frisheid, zodat jij je altijd veilig en op je gemak voelt, zelfs als je lang onderweg bent. Chilly is er voor jouw met de meest delicate en respectvolle producten voor jouw intieme balans.

  • Getest door gynaecologen en geschikt voor de meest gevoelige slijmvliezen
  • Gemaakt met een specifieke pH die je natuurlijke intieme pH niet verandert
  • Geformuleerd met hypoallergene parfums om het risico op allergieën en irritaties te minimaliseren

 Chilly 3 luik 

 CHI Natural Life

De positieve werking van natuurlijke producten

Het toepassen van essentiële oliën, aromatische stoffen uit planten en bomen voor gezondheid en welzijn wordt aromatherapie genoemd maar de term aromalogica past beter. Naast het therapeutisch inzetten van essentiële oliën zijn er namelijk nog talloze andere, ‘logische’ manieren om ze te gebruiken. Niet alleen via warmte komen deze 100% natuurlijke geuren vrij in de ruimte. Ook oefenen ze hun werking uit via inhalatie en massages, baden, shampoos, kompressen en specifieke huid- en lichaamsverzorging. 

Bij Chi Natural Life zijn ze bewust van de positieve werking van natuurlijke producten op de gezondheid. Chi Natural Life is de verbinding tussen de levenskracht van de natuur en uw gezondheid.

Chi ontwikkelt sinds 1979 natuurzuivere en eerlijke producten voor de gezondheid. Met een team van experts ontwikkelen ze iedere dag nieuwe producten met aromatherapie als basis. De beste biologische oliën worden van over de hele wereld geselecteerd.

100% natuurlijke producten voor de verzorging en verzachting van de huid.

 

 

 Chi buitenleven klein

 

FRANKLY

Natuurlijke gezichtsverzorging

De missie van Frankly? Natuurlijke gezichtsverzorging die hetzelfde resultaat geeft als niet-natuurlijke gezichtsverzorging!

We hebben een uitgebreid assortiment met producten speciaal ontwikkeld voor jouw huidtype bovendien gebruikt Frankly 99% natuurlijke ingrediënten (ECOCERT) en 100% microplastic vrij!

 Frankly

 

Heb je vragen over onze nieuwe merken en producten? Vraag ernaar in onze winkel. We helpen je graag!

Deel op social media