Apotheek Helius te Hellevoetsluis verwelkomt DBB drogist

Op 2 mei opent DBB+ drogist-apotheek in Hellevoetsluis. De nieuwe DBB+ drogist-apotheek is samen met het team van apothekers en apothekersassistenten van Apotheek Helius, gevestigd in het medisch centrum van Hellevoetsluis.

Helius Medisch Centrum biedt ruimte aan huisartsen, diëtist, podotherapie, plastisch chirurgie en orthomoleculair therapeut, met de toevoeging van de drogisterij binnen de gevestigde apotheek maakt dit het gezondheidscentrum compleet.

Apotheker Fauzia Chitanie vertelt trots over de nieuwe Apotheek + Drogisterij: “Apotheek Helius MC gelooft in de synergie tussen apotheek en drogisterij en heeft in haar assortiment de focus op de deelassortimenten Gezondheid en Dermo cosmetica. Met DBB+ drogist-apotheek weten we die focus te vertalen op de winkelvloer middels een assortiment dat goed aansluit bij onze wensen, de behoefte van onze klanten en dit met een concurrerende prijsstelling. Dit in combinatie met het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning gaf voor ons de doorslag om te kiezen voor DBB+ drogist-apotheek.

Bij drogist-apotheek Helius MC kan de consument nu medicijnen afhalen en dit combineren met de dagelijkse drogisterij boodschappen en zelfzorgproducten. Voor het drogisterijgedeelte hebben we een gespecialiseerd team drogisten onder leiding van Saskia de Heer. Samen hebben we zo veel vertrouwen in de toekomst.”

Door de grote veranderingen binnen het zorglandschap krijgt de apotheek te maken met een sterk veranderende rol. Dit vraagt om een andere aanpak om voldoende relevant te blijven voor uw patiënten. Bestaansrecht behouden in uw lokale omgeving wordt steeds vaker gezocht in het aanbieden van een nieuwe toegankelijke dienstverlening en/of in het zetten van de stap van een full service apotheek naar een afhaalpunt functie of in het uitbreiden van uw verzorgingsgebied met goed bereikbare afhaalpunten.

Toegankelijke dienstverlening redenerend vanuit de zorgfunctie van de apotheek en de hoog gekwalificeerde vakmensen, die bij een apotheek werken, dit gecombineerd met de uit onderzoek* bewezen perceptie van de consument dat de apotheek het adres is voor een goed en betrouwbaar advies voor alle gezondheidsvragen geeft kansen voor het toevoegen van of uitbreiden van de handverkoop afdeling binnen uw apotheek.

UniPharma biedt u twee bewezen formats aan:

  1. Uitbreiden van het handverkoop assortiment naar een volwaardige afdeling met kwalitatief onderscheidende product categorieën: DBB+ ;
  2. Het toevoegen van een drogisterij aan uw apotheek: DBB Drogist.

UniPharma wenst Fauzia en het team van DBB+ drogist-apotheek Helius MC  veel succes!

 

Deel op social media