Cheqio focus - concentratie - uithoudingsvermogen

Van zenuwslopende examenweken tot het bereiken van een droomfinale: Cheqio vormt in combinatie met een gezonde levensstijl en goede training voor een perfecte aanvulling op de reis naar succes.

 


Wat maakt Cheqio nu zo goed?

1. De unieke combinatie van ingrediënten (in beide producten).
2. De hoogwaardigheid van ingrediënten
3. Het alleen werken met natuurlijk en natuuridentieke ingrediënten.
4. Het feit dat de capsules helemaal geen suikers bevat en de drink suikerarm is.
5. De betrouwbaarheid voor de gebruiker.

De Cheqio capsules en drinks zitten onder andere boordevol magnesium en vitamines B5, B6, B12 en C. Deze ingrediënten helpen om vermoeidheid tegen te gaan. Cheqio is goed voor het concentratievermogen, geheugen en de leerprestaties. In tegenstelling tot korte en krachtige oppeppers zoals cafeïne en suikers geeft Cheqio geen overbodige ‘hyper’ en ook geen dip. Cheqio zorgt continue voor presteren. Elk moment waarop gepresteerd moet worden (een sollicitatiegesprek, (rij-)examen, presentatie of lange autorit) is een Cheqio-moment!

Cheqio Precision Capsule.
De capsules worden gebruikt tijdens alledaagse activiteiten zoals studeren, autorijden, trainingen, enz. De capsules zijn ideaal voor langdurige focusmomenten, zoals een examenweek of een lange golfwedstrijd.

Cheqio Prcision Drink.
Door de andere samenstelling t.o.v. capsules, zijn de blikjes net iets meer gericht op vermoeidheid. De actiesporter gaat vooral voor het blikje. Ook prima geschikt bij een lange dag werken, tijdens autorijden, enz.

Deel op social media