Ondernemer worden?

Als drogist kunt u nog zoveel kwaliteit en deskundigheid in huis hebben- zonder prijssignalen en onderscheidend vermogen redt u het niet. DBB drogist zorgt ervoor dat de consument een lage prijsperceptie krijgt in uw winkel. Het onderscheidende assortiment geeft u de mogelijkheid om uw adviesfunctie te verdiepen, zodat u zich kunt positioneren als 'adviesdrogist'.

Wij gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en komen samen tot het uiteindelijke resultaat.

DBB biedt goede ondersteuning

Point of Sale materiaal is onmisbaar bij het promoten van producten in de winkels. Beleving staat centraal en door het zien, voelen, horen, proeven en ruiken wordt een winkel onderscheidend. Goed POS materiaal valt op, wordt gezien, maakt indruk en geeft de consument een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de winkelvloer gemaakt. POS materiaal zorgt voor een hogere kassa aanslag en geeft meer betekenis aan uw winkel.

DBB biedt goede ondersteuning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders, direct mails, uitgebreid pakket POS materiaal en een herkenbare winkeluitstraling.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met:
Natalie van Dijke
(T) 0118 43 44 10
(E) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


(november 2023) TE KOOP: Drogisterij-Parfumerie gelegen op een A1 locatie

Ondernemen op een A1 locatie in Zuid-Holland? Dit is je kans!

Wij bieden een drogisterij met luxe parfumerie met uitgebreid merken pakket zoals Chanel, Hermes,C. Dior, Acqua di Parma, Rituals etc. aan met een historie, die tot meer dan 50 jaar geleden teruggaat op een goede locatie in goede wijk van stad in Zuid-Holland.

Op een Vvo van +/- 575m2, waarvan 55 m2 een magazijn, keuken, kantoor en sanitair aanwezig is, is de enige zelfstandige drogisterij van een goedlopend winkelcentrum gevestigd.

De gemiddelde opbrengst per m² is hoog en de omzet zit met name in margerijke producten, zelfzorg geneesmiddelen en voedingssupplementen en veel ook cadeau.

De vaste klantenkring is groot, mede door het dagelijks winkelende publiek en aanloop vanuit de omliggende wijken waar minder compleet winkelaanbod is. De drogisterij is 6 dagen per week geopend.

Met een zelfstandig team van opgeleide vakdrogisten en de ondersteuning van DBB drogist, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en het grote onderscheidende assortiment. Voor meer informatie over deze winkel of heeft u interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem contact op met UniPharma (Natalie van Dijke) 0118-434410 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overnameprijs: N.o.t.k.

Oppervlakte: +/- 575m2

Omzet: wordt nader bekendgemaakt

Adres: Regio Zuid Holland


(februari 2022) TE KOOP: Gezondheidswinkel in Zuid Limburg

Moderne gezondheidswinkel in het zuiden van Limburg , in een nieuw winkelcentrum met ruim en divers winkelaanbod uit meer dan 15 verschillende branches. Met 200 parkeerplaatsen, gratis parkeren direct voor de deur.

Gezondheidswinkel heeft vvo van 160 m², verkoop van margerijke artikelen waaronder voedingssupplementen, geneesmiddelen, homeopathie , natuurlijke cosmetica- en huidverzorging . Volledig geautomatiseerd bestelsysteem, aanschaf hardware mei 2021.

Sinds 2016 is deze winkel geheel vernieuwd en vooral bekend als de gezondheidsspecialist. Met een financieel gezonde winkel en nog steeds stijgende omzetten liggen er nog voldoende kansen in het dorp en de omgeving voor een nieuwe eigenaar. Vanwege gezondheidsredenen moeten ze helaas stoppen met deze winkel.Voor meer informatie over deze winkel(s) of interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland?

Neem contact op met UniPharma (Natalie van Dijke) 0118-434400 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

dbb_folder_1.png

dbbfolder2.png

dbbfolder4.png