Ondernemer worden?

Als drogist kunt u nog zoveel kwaliteit en deskundigheid in huis hebben- zonder prijssignalen en onderscheidend vermogen redt u het niet. Drogist Bewust Beter zorgt ervoor dat de consument een lage prijsperceptie krijgt in uw winkel. Het onderscheidende assortiment geeft u de mogelijkheid om uw adviesfunctie te verdiepen, zodat u zich kunt positioneren als 'adviesdrogist'.

Wij gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en komen samen tot het uiteindelijke resultaat.
Sfeerimpressie van Drogist Bewust Beter Hoogvliet:

Drogist Bewust Beter biedt goede ondersteuning

Point of Sale materiaal is onmisbaar bij het promoten van producten in de winkels. Beleving staat centraal en door het zien, voelen, horen, proeven en ruiken wordt een winkel onderscheidend. Goed POS materiaal valt op, wordt gezien, maakt indruk en geeft de consument een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de winkelvloer gemaakt. POS materiaal zorgt voor een hogere kassa aanslag en geeft meer betekenis aan uw winkel.

Drogist Bewust Beter biedt goede ondersteuning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders, direct mails, uitgebreid pakket POS materiaal en een herkenbare winkeluitstraling.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met:
Annemieke Wondergem
(T) 0118 43 44 10
(E) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

(april 2021) TE KOOP: Drogisterij inclusief winkelpand op een A1 locatie

Een authentieke en gezellige drogist in de statige wijk van Den Haag.
Met een VVO van 85m2, kelder voor opslag en extra ruimtes op 1ste en 2de etage. Mogelijkheid tot uitbouwen van de winkel naar de achtertuin. Gemiddelde opbrengst per m2 is hoog en grotendeels in margerijke producten.
Met een vaste klantenkring, waar de klanten zich graag laten adviseren en de winkelmandjes door de medewerkers laten vullen.
Met een zelfstandig team van 2 parttime medewerksters, 1 fulltime medewerker en de ondersteuning van Drogist Bewust Beter, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en een groot onderscheidend assortiment.
Voor meer informatie over deze winkel of interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland? Neem contact op met UniPharma (Annemieke Wondergem) 0118-434400 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.dbb