Ondernemer worden?

Als drogist kunt u nog zoveel kwaliteit en deskundigheid in huis hebben- zonder prijssignalen en onderscheidend vermogen redt u het niet. Drogist Bewust Beter zorgt ervoor dat de consument een lage prijsperceptie krijgt in uw winkel. Het onderscheidende assortiment geeft u de mogelijkheid om uw adviesfunctie te verdiepen, zodat u zich kunt positioneren als 'adviesdrogist'.

Wij gaan met u in gesprek, luisteren naar uw wensen en komen samen tot het uiteindelijke resultaat.
Sfeerimpressie van DBB Krimpen aan de Lek:

DBB biedt goede ondersteuning

Point of Sale materiaal is onmisbaar bij het promoten van producten in de winkels. Beleving staat centraal en door het zien, voelen, horen, proeven en ruiken wordt een winkel onderscheidend. Goed POS materiaal valt op, wordt gezien, maakt indruk en geeft de consument een extra prikkel om tot aankoop over te gaan. Ruim 70% van de aankoopbeslissingen wordt door de consument op de winkelvloer gemaakt. POS materiaal zorgt voor een hogere kassa aanslag en geeft meer betekenis aan uw winkel.

DBB biedt goede ondersteuning en een onderscheidend assortiment, welke wordt gecommuniceerd middels folders, direct mails, uitgebreid pakket POS materiaal en een herkenbare winkeluitstraling.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met:
Annemieke Wondergem
(T) 0118 43 44 10
(E) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


(maart 2023) TE KOOP: Drogisterij gelegen op een A1 locatie Regio Zeeland

Ondernemen op een belangrijke toeristen locatie in Zeeland? Dit is je kans!

Wij bieden een drogisterij aan met een historie, die tot 115 jaar geleden teruggaat op een belangrijke toeristenlocatie in Zeeland.

Op een Bvo van 186m2, waarvan 160m2 vvo en 26 m2, waar een magazijn, keuken, kantoor en sanitair aanwezig is, is de enige drogisterij van een bekende toeristen trekpleister gevestigd. Op de eerste verdieping van het pand is verder een kantoor, keuken, extra toilet en magazijn van 60m2 beschikbaar. De gemiddelde opbrengst per m² is hoog en de omzet zit met name in margerijke producten, zelfzorg geneesmiddelen en voedingssupplementen.

De klantenkring is uitgebreid en de vaste klantenkring is groot, mede door het toerisme en aanloop vanuit de omliggende dorpen waar weinig winkelaanbod is. De drogisterij is 7 dagen per week geopend.

Met een zelfstandig team van opgeleide vakdrogisten en de ondersteuning van DBB, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en het grote onderscheidende assortiment.

Overnameprijs: N.o.t.k.

Oppervlakte: bvo 186m² + 60 m² eerste verdieping, waarvan 160m² vvo.

Omzet: Wordt nader bekendgemaakt.

Adres: Regio Zeeland.(april 2022) TE KOOP: Drogisterij in een leuk huurpand gelegen op een A1 locatie Regio Noord-Brabant

Al ruim 70 jaar op hetzelfde adres een authentieke en gezellige drogist inclusief shop-in-shop brillenzaak in de bruisende wijk Stratum van Eindhoven.

Met een VVO van 147m², magazijn voor opslag en extra ruimte voor keuken, kantoor en sanitair. Door opbouw van de oppervlakte mogelijkheid tot inrichting van schoonheidssalon achteraan de zaak. Gemiddelde opbrengst per m² is hoog en grotendeels in margerijke producten zoals exclusieve lichaamsverzorging, topmerken vitamines en supplementen; en gekende natuurproducten.

De drogisterij wordt regelmatig bezocht door een door de jaren heen opgebouwde vaste klantenkring, die zich graag laten adviseren en de winkelmandjes door de medewerkers laten vullen.

Met een zelfstandig team van opgeleide vakdrogisten en de ondersteuning van DBB, staat deze winkel bekend vanwege de goede service en een groot onderscheidend assortiment. 

Overnameprijs: Wordt nader bekend gemaakt.

Omzet: Wordt nader bekend gemaakt.

Oppervlakte: 147m²

Adres: Eindhoven wijk Stratum.

 

(februari 2022) TE KOOP: Gezondheidswinkel in Zuid Limburg

Moderne gezondheidswinkel in het zuiden van Limburg , in een nieuw winkelcentrum met ruim en divers winkelaanbod uit meer dan 15 verschillende branches. Met 200 parkeerplaatsen, gratis parkeren direct voor de deur.

Gezondheidswinkel heeft vvo van 160 m², verkoop van margerijke artikelen waaronder voedingssupplementen, geneesmiddelen, homeopathie , natuurlijke cosmetica- en huidverzorging . Volledig geautomatiseerd bestelsysteem, aanschaf hardware mei 2021.

Sinds 2016 is deze winkel geheel vernieuwd en vooral bekend als de gezondheidsspecialist. Met een financieel gezonde winkel en nog steeds stijgende omzetten liggen er nog voldoende kansen in het dorp en de omgeving voor een nieuwe eigenaar. Vanwege gezondheidsredenen moeten ze helaas stoppen met deze winkel.


Voor meer informatie over deze winkel(s) of interesse om een drogisterij te starten elders in Nederland?

Neem contact op met UniPharma (Annemieke Wondergem) 0118-434400 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.