Nieuws

Voorlopig lijken we nog niet van het coronavirus af te zijn en kunnen we wel degelijk spreken van een tweede golf. In elke openbare ruimte staat wel een desinfecterende handgel. Wij leggen graag uit hoe de handgel gebruikt dient te worden. En aan welke eisen moet de handgel voldoen wil het een positief effect hebben?

Bij de formule Drogist Bewust Beter (DBB) hebben ze in de afgelopen periode absoluut niet stil gezeten. De formule groeit harder dan ooit en dat is uitzonderlijk in deze periode.

Wij adviseren u graag over het gebruik van niet medische mondkapjes. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer verplicht en is het uiteraard van belang dat u weet hoe u deze mondkapjes dient te gebruiken.

Het is pas mei, maar de eerste eikenprocessierupsen zijn al gesignaleerd. De brandharen van deze rupsen kunnen irritatie geven aan ogen, luchtwegen en de huid. Voor dat laatste kun je, na verwijdering van de haren met plakband, je huid behandelen met een speciale gel of crème die de huid verkoelt, verzorgt en kalmeert.

De vraag naar mondkapjes is groot, zowel vanuit de zorg als vanuit de consument. Dank zij onze toeleverancier UniPharma hebben wij een structurele aanvoer van mondkapjes van FFP2 kwaliteit.

De mondkapjes zijn verpakt in dozen van 50 mondkapjes. Voor iedere 10 dozen die wij verkopen, doneren wij 1 doos aan ons lokale ziekenhuis.

Ivrou mondmaskers FFP2 50stuks
Verkoopprijs €54,99

Pagina 1 van 7