Wie zijn wij?

Welkom bij DBB drogist, waar winkelen een unieke ervaring wordt. Stap binnen en ontdek een totaal assortiment aan producten die verder gaan dan de traditionele drogisterij. Waar je ook naar op zoek bent, wij zijn er om je te adviseren en je te helpen bij elke vraag!

Onze deskundige en gediplomeerde drogisten staan klaar om je te adviseren op het gebied van verzorging, voedingssupplementen, zelfmedicatie, duurzame producten, natuurlijke voeding en al jouw andere drogisterij vragen. Wij zijn meer dan alleen jouw drogist, wij zijn jouw partner in welzijn.

Bewust Beter

Ontdek het 'Bewust Beter' Label: Jouw Weg naar Verantwoorde Keuzes!

Bij DBB drogist geloven we in de kracht van bewuste keuzes, niet alleen voor jou, maar ook voor onze planeet. Wij bieden je graag de nodige handvaten om bewuster te leven, en dat doen we met ons exclusieve 'Bewust Beter' assortiment. Dit zorgvuldig samengestelde assortiment bestaat uit producten die aan minimaal één van de volgende criteria voldoen; minimaal 95% natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën, mutagene stoffen of hormoonregelaars, van biologische oorsprong, vegetarisch of veganistisch, ecologisch of duurzaam geproduceerd en verpakt, bevat een duurzaamheids- of ''betere keuze'' keurmerk.

Herken ons 'Bewust Beter' assortiment in de winkel aan de opvallende groene schapkaartjes die je de weg wijzen naar producten die een positievere impact hebben op jou en onze wereld. In de folder en op de website wordt het ‘Bewust Beter’ assortiment aangeduid met het Bewust Beter logo.

Wil je meer weten over waarom een bepaald product deel uitmaakt van ons 'Bewust Beter' assortiment? Onze deskundige drogisten staan klaar om je te informeren en te inspireren!

Een product met het 'Bewust Beter' label voldoet aan minimaal één van de volgende criteria:

  • Bestaat uit minimaal 95% natuurlijke ingrediënten.
  • Bevat geen schadelijke chemicaliën, mutagene stoffen of hormoonregelaars.
  • Is biologisch of ecologisch gecertificeerd.
  • Is volledig veganistisch of vegetarisch.
  • Wordt verpakt in een recyclebare of duurzame verpakking.
  • Bevat minimaal één duurzaamheids- en of bewustere keuze keurmerk.

Bewust Goedkoop

Naast een onderscheidend en uniek assortiment, staan onze folders en Direct Mails boordevol periodieke acties. Deze vind je zowel door de folder heen als op de AKTIE pagina op de achterkant van de folder. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deals. Dat noemen wij Bewust Goedkoop!

Bewust Laag

Bezoek onze winkels en geniet van onze vaste lage prijzen! Zo ben je altijd verzekerd van de beste altijd lage prijzen. Bewust Laag!

Kom langs in een van onze winkels, waar we met veel plezier en deskundigheid jouw vragen beantwoorden en je voorzien van persoonlijk advies.
Bij DBB drogist gaat winkelen verder dan het kopen van een gewenst product; het is het begin van een Bewuste, Betere levensstijl!