NIEUW IN HET ASSORTIMENT

Celenes is een Clean Cosmeticamerk dat gebruik maakt van natuurlijke en schone ingrediënten. De producten zijn geproduceerd met een focus op menselijke gezondheid en met respect voor de natuur. Door optimaal gebruik te maken van de Thermische- en Kruidenbronnen uit Zweden heeft Celenes zeer hoogwaardige, veganistische en dierproefvrije producten ontwikkeld.

Met de combinatie van de natuurlijke planten en het natuurlijke Thermale Water van Zweden, geeft het de huid de hydratatie die ze nodig heeft, beschermt de huid en zorgt het voor een levendige en frisse uitstraling.

Sea Buckthorn (duindoorn) is een super bron van vitamine C, omega 7, omega 3 & 6, caroteen, vitamine E en natuurlijke oliën. Het betekent dat het kan helpen de verschijning van rimpels te verminderen en zorgt voor een egale huidtint. Deze vetzuren en natuurlijke oliën houden de huid gehydrateerd, voorkomen uitdroging, verhogen de productie van collageen en elastine in de huid op natuurlijke wijze.

Krachtige formules verrijkt met Cloudberry-extract, die een verzachtend, beschermend en kalmerend effect hebben op de gevoelige huid. Cloudberry-extract (bergframbozenextract) vermindert tekenen van veroudering en vermoeidheid door vrije radicalen te neutraliseren.

Zweedse natuurlijke kruiden helpen de jeugd en frisheid van de huid te behouden. Minerale en organische filters bieden langdurige bescherming tegen UVA/UVB-stralen voor alle leeftijden en huidtypes met waterbestendige eigenschappen.

De geavanceerde huidverzorgingsconcentraties uit de Serum serie verzorgen de huid met de genezende kracht van Zweedse kruiden en thermische bronnen op een veilige manier. Het biedt probleemgerichte oplossingen voor de behoeften van de huid en gewoonten van de consument.

Eén component = één product = één oplossing.

Deel op social media